Arahan penggunaan Bentolit

Bentolit - ciri dan maklumat umum

Borang keluaran:

serbuk minuman

Jisim:

100 g / pek

Bahan aktif utama:

tanah liat bentonit oral

Rasa:

cappuccino berperisa kayu manis

Maklumat pemakanan (1 hidangan - 14 g):

protein - 4 tahun,

karbohidrat - 7. 5 g.

Nilai tenaga:

45 kcal / 190 kJ

Kontraindikasi:

bawah 18

Bentolit adalah minuman penurunan berat badan cepat berdasarkan tanah liat bentonit. Digunakan untuk penurunan berat badan. Meningkatkan metabolisme dan menormalkan saluran pencernaan, menghilangkan selera makan dan membuang toksin dan logam berbahaya (plumbum, merkuri, aluminium) dari badan. Selain itu menguatkan sistem imun, memperbaiki flora usus. Mempunyai kesan antibakteria.

Minuman ini bertujuan untuk digunakan oleh wanita dan lelaki. Tidak membahayakan badan, tidak menyebabkan reaksi alahan. Produk ini ditandai dengan tanda Kesesuaian Eurasia (EAC), mempunyai sijil dan paten untuk pelaksanaan di Malaysia. Kajian dan ujian klinikal telah mengesahkan kualiti minuman yang tinggi, dan ulasan pengguna mengesahkan keberkesanan dan sifat minuman yang diisytiharkan oleh pengeluar, hasil positif setelah digunakan.

Kaedah inovatif untuk menurunkan berat badan - petunjuk penggunaan:

  • kegemukan dan berat badan berlebihan, keinginan untuk menurunkan berat badan
  • peningkatan selera makan dan keinginan berterusan untuk makanan ringan
  • gangguan gastrousus (cirit-birit, gas, kembung, dll. )
  • keracunan, muntah, perlu detoksifikasi
  • penyakit dalam bentuk alahan kulit (ruam, jerawat).

Untuk semua gejala di atas, Bentolit dapat memberikan kelegaan yang berkesan. Lebih-lebih lagi, hasilnya tidak lama lagi. Satu penerimaan cukup. Pengecualian adalah masalah dengan ruam kulit (dalam kes ini, anda perlu meminumnya setiap hari selama 3-7 hari untuk mendapatkan hasil yang dapat dilihat), berat badan berlebihan atau kegemukan. Untuk penurunan berat badan, pengambilan kursus diperlukan, yang tempohnya bergantung kepada keparahan obesiti dan jumlah pound tambahan.

cara menyediakan dan mengambil minuman pelangsing bentolit dengan tanah liat bentonit - dos

Minuman Bentolit - cara menggunakannya untuk menurunkan berat badan

Aplikasi yang mudah dan senang adalah kelebihan lain dari minuman pelangsing ini. Untuk menyediakan satu hidangan, kacau dua sudu teh serbuk dalam susu skim (200 ml) atau air. Pengocok disyorkan untuk mencampurkan lebih baik. Cukup untuk minum sekali sehari, setiap hari. Kursus permohonan:

  • hingga 15 kg - dalam masa dua hingga tiga minggu
  • dari 15 hingga 30 kg - dalam masa satu hingga dua bulan
  • dari 30 hingga 60 kg - kursus kemasukan selama 6-12 bulan, dengan rehat tujuh hari setiap empat minggu.

Hanya penggunaan minuman yang betul menjamin hasil yang positif. Setiap pakej Bentolit mengandungi arahan untuk disemak sebelum digunakan.