Ulasan mengenai Bentolit

 • Rika
  Saya mencuba diet yang berbeza, bersenam. Hasilnya adalah minimum, dengan cepat menambah berat badan. Enam bulan yang lalu saya beralih kepada pakar pemakanan. Setelah mengkaji sejarah saya, doktor mengesyorkan bentolit. Dalam dua bulan saya telah kehilangan 30 kg! Sekarang saya minum bentolit untuk mengekalkan sosok saya sebulan sekali selama seminggu. Beratnya stabil 60 kg - Saya gembira!
  Bentolit
 • Kevin
  Dengan bertambahnya usia, saya bertambah banyak berat badan. Saya juga tidak suka pergi ke gim dan berdiet - tidak juga untuk saya. Oleh itu, saya mula mencari di Internet untuk kaedah lain untuk menurunkan berat badan. Saya mengkaji ulasan pelbagai produk dan memutuskan untuk mencuba minuman bentolit. Pilihannya tidak menyusahkan. Hasilnya memuaskan saya sepenuhnya. Sudah sebulan masuk, saya kehilangan 25 kg.
  Bentolit
 • Putri
  Saya sendiri sangat langsing, tidak kira berapa banyak yang saya makan, saya tidak pernah menambah berat badan. Saya membeli bentolit untuk suami saya. Sayangnya, dia cenderung berlebihan berat badan. Buat pertama kalinya, minuman ini membantunya menurunkan 30 kg. Saya mengambilnya dua kali sehari selama sebulan. Sekarang hanya pada hujung minggu, sekali pada waktu petang. Beratnya tetap, suami tidak bertambah berat. Dia mula berasa lebih baik, dan saya juga gembira).
  Bentolit
 • Sinta
  Bantuan penurunan berat badan yang baik. Selama dua minggu kemasukan, membantu menurunkan berat badan tambahan sebelum perkahwinan. Ia senang diminum - minumannya disediakan dengan cepat, seperti kopi segera biasa. Saya terkejut kerana rasanya tidak menjijikkan, tetapi sebaliknya sangat menyenangkan, dengan rasa cappuccino dan aroma kayu manis yang ringan. Saya tidak kecewa, saya gembira dengan pembelian!
  Bentolit
 • Dewi
  Mengambil bentolit selama sebulan, sekali sehari pada waktu malam. Akibatnya, saya turun 17 kg dalam keadaan normal. Saya lebih gembira dengan hasilnya. Saya kelihatan langsing dan menarik tidak seperti sebelumnya! Minuman disediakan dengan cepat dan sedap. Mengesyorkan.
  Bentolit
Penilaian pengguna Bentolit
4.4
16