Minuman pelangsing berdasarkan tanah liat bentonit

Bentolit di Kuala Lumpur Malaysia

Minum Bentolit
RM 179RM 358
4.416

Untuk memesan Bentolit

Potongan harga -50%

Bentolit adalah minuman penurunan berat badan cepat berdasarkan tanah liat bentonit. Kos produk asal RM 179 tidak termasuk diskaun. Penghantaran - Malaysia, setelah menerima bungkusan, anda perlu membayar kepada kurir atau melalui pos.

Untuk kemungkinan pembelian minuman dengan penghantaran di Kuala Lumpur:

 • melalui laman web rasmi anda perlu memasukkan kenalan anda dalam borang pesanan ke dalam borang pesanan
 • tunggu maklum balas - pengurus akan menghubungi anda untuk berunding mengenai pesanan dan pendaftaran permohonan untuk dihantar ke alamat anda
 • Nyatakan alamat dan tarikh penghantaran, kos penuh bungkusan

Perhatikan! Ada tawaran istimewa "DISKAUN -50%" - ada masa untuk membeli dengan harga terbaik.

Cara membeli di Kuala Lumpur Bentolit

Sekarang semua orang dapat menurunkan berat badan tanpa menghabiskan latihan dan diet yang berpanjangan, bahkan mereka yang sebelumnya memiliki sosok langsing dengan usaha yang paling sukar. Ikuti inovasi dalam bidang pemakanan - minuman pelangsing cepat berdasarkan tanah liat bentonit!

Bentolit adalah kaedah penurunan berat badan yang berkesan untuk wanita dan lelaki. Meningkatkan metabolisme, menyembuhkan seluruh badan. Minumannya senang disediakan, senang diminum, dan mempunyai rasa yang enak (cappuccino dengan aroma kayu manis). Harga di Malaysia tidak termasuk diskaun dan kos penghantaran RM 179. Menerima dan setelah menerima bungkusan anda boleh membayarnya. Kos penghantaran bungkusan berbeza dengan bandar penerimaan.

Kami menarik perhatian anda, hanya hari ini DISKAUN -50%. Sah untuk pesanan melalui laman web rasmi. Di laman web, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan untuk mendapatkan Bentolit untuk promosi

Cara memesan Bentolit dan menerima penghantaran di Kuala Lumpur:

 • Anda meninggalkan permintaan di laman web - nyatakan nama dan nombor telefon anda
 • dalam masa 15 minit pengurus akan memanggil anda untuk mengesahkan pesanan untuk menjelaskan butirannya
 • kurier akan dihantar dengan cepat ke Kuala Lumpur

Untuk mengelakkan salah faham, nyatakan dengan jelas data penerimaan bungkusan (Malaysia, Kuala Lumpur, jalan, rumah, poskod).

Ulasan mengenai Bentolit di Kuala Lumpur

 • Putri
  Saya sendiri sangat langsing, tidak kira berapa banyak yang saya makan, saya tidak pernah menambah berat badan. Saya membeli bentolit untuk suami saya. Sayangnya, dia cenderung berlebihan berat badan. Buat pertama kalinya, minuman ini membantunya menurunkan 30 kg. Saya mengambilnya dua kali sehari selama sebulan. Sekarang hanya pada hujung minggu, sekali pada waktu petang. Beratnya tetap, suami tidak bertambah berat. Dia mula berasa lebih baik, dan saya juga gembira).
  Bentolit