Minuman pelangsing berdasarkan tanah liat bentonit

Bentolit di Pulau Pinang Malaysia

Minum Bentolit
RM 179RM 358
4.416

Untuk memesan Bentolit

Potongan harga -50%

Bentolit adalah minuman penurunan berat badan cepat berdasarkan tanah liat bentonit. Kos produk asal adalah RM 179 tidak termasuk potongan harga. Penghantaran - Malaysia, bayar hanya setelah menerima penghantaran melalui pos atau kurier.

Bagi mereka yang ingin membeli minuman dengan penghantaran di Pulau Pinang:

  • melalui laman web rasmi, isikan nombor telefon dan nama dalam borang pesanan di laman web
  • tunggu maklum balas - dan dalam masa satu jam pengurus syarikat akan menghubungi anda dan menjelaskan butiran pesanan untuk penghantaran cepat
  • Nyatakan alamat dan tarikh penghantaran, kos penuh bungkusan

Perhatikan! Ada tawaran istimewa "DISKAUN -50%" - ada masa untuk membeli dengan separuh harga.

Cara membeli di Pulau Pinang Bentolit

Sekarang semua orang dapat menurunkan berat badan tanpa menghabiskan latihan dan diet yang berpanjangan, bahkan mereka yang sebelumnya memiliki sosok langsing dengan usaha yang paling sukar. Ikuti inovasi dalam bidang pemakanan - minuman pelangsing cepat berdasarkan tanah liat bentonit!

Bentolit adalah kaedah penurunan berat badan yang berkesan untuk wanita dan lelaki. Meningkatkan metabolisme, menyembuhkan seluruh badan. Minumannya senang disediakan, senang diminum, dan mempunyai rasa yang enak (cappuccino dengan aroma kayu manis). Harga di Malaysia tidak termasuk diskaun dan kos penghantaran RM 179. Menerima dan apabila anda menerima mesej anda boleh membayar pesanan tersebut. Harga untuk menghantar bungkusan melalui pos atau kurier mungkin berbeza bergantung pada kota penerimaan.

Kami menarik perhatian anda, hanya hari ini DISKAUN -50%. Sah untuk pesanan melalui laman web rasmi. Di laman web, isi borang pesanan Bentolit yang berjaya untuk promosi

Cara memesan Bentolit dan menerima penghantaran di Pulau Pinang:

  • masukkan nama dan nombor telefon anda - masukkan nama dan nombor telefon anda
  • tunggu panggilan operator, siapa yang akan menghubungi anda secepat mungkin untuk menjelaskan butirannya
  • membuat pesanan dan menerimanya tepat pada waktunya di Pulau Pinang

Untuk mengelakkan salah faham, nyatakan data penerimaan bungkusan dengan teliti (Malaysia, Pulau Pinang, jalan, rumah, poskod).