Minuman pelangsing berdasarkan tanah liat bentonit

Bentolit di Kerteh Malaysia

Minum Bentolit
RM 179RM 358
4.416

Untuk memesan Bentolit

Potongan harga -50%

Bentolit adalah minuman penurunan berat badan cepat berdasarkan tanah liat bentonit. Kos produk asal adalah RM 179 tidak termasuk potongan harga. Penghantaran - Malaysia, setelah menerima bungkusan, anda perlu membayar kepada kurir atau melalui pos.

Sekiranya anda memerlukan minuman dengan penghantaran di Kerteh:

  • melalui laman web rasmi, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan
  • tunggu maklum balas - dalam masa satu jam pengurus akan menghubungi nombor yang ditentukan untuk berunding mengenai pesanan dan pendaftaran permohonan untuk dihantar ke alamat anda
  • Nyatakan alamat dan tarikh penghantaran, kos penuh bungkusan

Perhatikan! Ada tawaran istimewa "DISKAUN -50%" - ada masa untuk mendapatkannya.

Cara membeli di Kerteh Bentolit

Sekarang semua orang dapat menurunkan berat badan tanpa menghabiskan latihan dan diet yang berpanjangan, bahkan mereka yang sebelumnya memiliki sosok langsing dengan usaha yang paling sukar. Ikuti inovasi dalam bidang pemakanan - minuman pelangsing cepat berdasarkan tanah liat bentonit!

Bentolit adalah kaedah penurunan berat badan yang berkesan untuk wanita dan lelaki. Meningkatkan metabolisme, menyembuhkan seluruh badan. Minumannya senang disediakan, senang diminum, dan mempunyai rasa yang enak (cappuccino dengan aroma kayu manis). Harga di Malaysia tidak termasuk diskaun dan kos penghantaran RM 179. Resit dan pembayaran hanya setelah menerima bungkusan di alamat anda. Kos penghantaran yang tepat berbeza dari bandar penerima.

Kami menarik perhatian anda, hanya hari ini DISKAUN -50%. Sah untuk pesanan melalui laman web rasmi. Di laman web, isi borang untuk mendapatkan Bentolit untuk promosi

Cara memesan Bentolit dan menerima penghantaran di Kerteh:

  • Anda meninggalkan permintaan di laman web - nyatakan nama dan nombor telefon anda
  • tunggu operator memanggil untuk mendapatkan perincian
  • terima dan bayar dalam 2-14 hari di Kerteh

Untuk mengelakkan salah faham, nyatakan dengan jelas data penerimaan bungkusan (Malaysia, Kerteh, jalan, rumah, poskod)