Minuman pelangsing berdasarkan tanah liat bentonit

Bentolit di Bakalalan Malaysia

Minum Bentolit
RM 179RM 358
4.416

Untuk memesan Bentolit

Potongan harga -50%

Bentolit adalah minuman penurunan berat badan cepat berdasarkan tanah liat bentonit. Kos produk asal adalah RM 179 tidak termasuk potongan harga. Penghantaran - Malaysia, pembayaran hanya setelah menerima bungkusan secara tunai semasa penghantaran melalui pos atau kurier.

Untuk kemungkinan penerimaan minuman dengan penghantaran di Bakalalan:

  • melalui laman web rasmi menggunakan borang pesanan, nyatakan nombor telefon dan nama anda dalam borang pesanan
  • tunggu maklum balas - dan pengurus akan menghubungi anda sebentar lagi untuk mengatur penghantaran dan berunding mengenai aplikasi tersebut
  • Nyatakan alamat dan tarikh penghantaran, kos penuh bungkusan

Perhatikan! Ada tawaran istimewa "DISKAUN -50%" - ada masa untuk membeli dengan harga terendah.

Cara membeli di Bakalalan Bentolit

Sekarang semua orang dapat menurunkan berat badan tanpa menghabiskan latihan dan diet yang berpanjangan, bahkan mereka yang sebelumnya memiliki sosok langsing dengan usaha yang paling sukar. Ikuti inovasi dalam bidang pemakanan - minuman pelangsing cepat berdasarkan tanah liat bentonit!

Bentolit adalah kaedah penurunan berat badan yang berkesan untuk wanita dan lelaki. Meningkatkan metabolisme, menyembuhkan seluruh badan. Minumannya senang disediakan, senang diminum, dan mempunyai rasa yang enak (cappuccino dengan aroma kayu manis). Harga di Malaysia tidak termasuk diskaun dan kos penghantaran RM 179. Anda boleh menerima dan menerima dan membayar barang di pejabat pos atau di kurir yang akan menghantar bungkusan itu. Harga untuk menghantar bungkusan berbeza dengan bandar penerimaan.

Kami menarik perhatian anda, hanya hari ini DISKAUN -50%. Sah untuk pesanan melalui laman web rasmi. Di laman web ini, isi borang untuk mereka yang ingin menerima Bentolit untuk promosi

Cara memesan Bentolit dan menerima penghantaran di Bakalalan:

  • tinggalkan permintaan dalam borang pesanan - masukkan nama dan nombor telefon anda
  • pilih kaedah penghantaran dari pekerja syarikat untuk menjelaskan perinciannya
  • pembayaran setelah menerima pesanan di pejabat pos di Bakalalan

Untuk mengelakkan salah faham, nyatakan data penerimaan bungkusan dengan teliti (Malaysia, Bakalalan, jalan, rumah, poskod).