Minuman pelangsing berdasarkan tanah liat bentonit

Bentolit di Bintulu Malaysia

Minum Bentolit
RM 179RM 358
4.416

Untuk memesan Bentolit

Potongan harga -50%

Bentolit adalah minuman penurunan berat badan cepat berdasarkan tanah liat bentonit. Harga produk asal RM 179 tanpa diskaun. Penghantaran - Malaysia, pembayaran hanya setelah menerima bungkusan secara tunai semasa penghantaran melalui pos atau kurier.

Untuk memesan minuman dengan penghantaran di Bintulu:

  • melalui laman web rasmi gunakan borang pesanan dan masukkan maklumat hubungan anda dalam borang pesanan
  • tunggu maklum balas - pada jam berikutnya pengurus akan memanggil anda untuk memberi nasihat dan mengatur penghantaran cepat
  • Nyatakan alamat dan tarikh penghantaran, kos penuh bungkusan

Perhatikan! Terdapat tawaran istimewa "DISKAUN -50%" - mempunyai masa untuk membuat pesanan di laman web rasmi.

Cara membeli di Bintulu Bentolit

Sekarang semua orang dapat menurunkan berat badan tanpa menghabiskan latihan dan diet yang berpanjangan, bahkan mereka yang sebelumnya memiliki sosok langsing dengan usaha yang paling sukar. Ikuti inovasi dalam bidang pemakanan - minuman pelangsing cepat berdasarkan tanah liat bentonit!

Bentolit adalah kaedah penurunan berat badan yang berkesan untuk wanita dan lelaki. Meningkatkan metabolisme, menyembuhkan seluruh badan. Minumannya senang disediakan, senang diminum, dan mempunyai rasa yang enak (cappuccino dengan aroma kayu manis). Harga di Malaysia tidak termasuk diskaun dan kos penghantaran RM 179. Anda boleh menerima dan membayar pesanan setelah menerimanya melalui pos atau dari kurier. Kos penghantaran kurier mungkin berbeza-beza bergantung pada jarak ke kota penerima.

Kami menarik perhatian anda, hanya hari ini DISKAUN -50%. Sah untuk pesanan melalui laman web rasmi. Di laman web ini, isikan borang jika anda ingin mendapatkan Bentolit untuk promosi

Cara memesan Bentolit dan menerima penghantaran di Bintulu:

  • buat pesanan segera dengan harga diskaun - masukkan nama dan nombor telefon anda
  • kami menentukan perincian pesanan melalui telefon untuk menjelaskan perinciannya
  • bayar barang semasa penerimaan di Bintulu

Untuk mengelakkan salah faham, nyatakan data penerimaan bungkusan dengan teliti (Malaysia, Bintulu, jalan, rumah, poskod).