Pengalaman penggunaan Bentolit

Katerina, bandar Wels.

bagaimana saya menurunkan berat badan dengan minuman Bentolit dengan tanah liat bentonit - sebelum dan selepas digunakan

Helo semua. Hari ini saya memutuskan untuk menceritakan kisah saya tentang bagaimana berat badan saya mencapai 105 kg, bagaimana saya dapat menghilangkan berat badan tambahan, yang mana penggunaannya membantu saya menurunkan berat badan, dan yang paling penting, aspek positif kehidupan yang dinyatakan kepada saya selepas itu!

Alami bagaimana saya menurunkan 60 kg dalam setahun

Saya mempunyai berat badan berlebihan sejak lahir. Dan semakin tua saya, semakin bertambah berat badan saya. Pada masa saya tamat pengajian di universiti, berat saya sekurang-kurangnya 105 kg. Saya memaksa diri untuk melakukan kecergasan, tetapi walaupun latihan yang paling melelahkan tidak memberikan sedikit pun hasil positif.

Saya rasa semua gadis yang mempunyai masalah serupa akan bersetuju dengan saya. Tambahan pound menjadikan hidup lebih sukar, baik secara peribadi dan profesional. Pada mulanya saya menyedari bahawa kelebihan berat badan adalah sebab mengapa separuh lelaki hanya berkawan dengan saya. Dan ketika saya mula bekerja dan membina karier, saya perhatikan bahawa walaupun dengan semua kemampuan mereka, mereka yang lebih langsing dan, dengan itu, lebih cantik, akan dipromosikan.

Dan barulah saya serius memikirkan berat badan saya dan dengan tekun mencari kaedah dan kaedah yang dapat menyelamatkan saya dari berat badan tambahan. Pertama sekali, saya beralih kepada pakar pemakanan.

Minuman pelangsing Bentolit - apa itu, bagaimana menggunakannya

Ahli diet ternyata doktor yang berpengalaman, dia mempelajari sejarah dan keputusan ujian saya. Saya mengesyorkan untuk terus melakukan kecergasan untuk nada umum. Dan dia membuat janji dengan Bentolit. Dia memberitahu saya apa itu.

pengalaman menggunakan minuman pelangsingan BENTOLIT dengan tanah liat bentonit

Semasa saya belajar dari kata-kata doktor dan ketika saya sendiri membaca maklumat di Internet, Bentolit adalah minuman pelangsing cepat berdasarkan tanah liat bentonit. Pada mulanya, tentu saja, saya merasa bimbang dengan kenyataan bahawa saya harus minum sejenis tanah liat, tetapi pada kenyataannya semuanya ternyata jauh lebih baik dan lebih menyenangkan.

Produk penurunan berat badan ini dijual dalam bentuk serbuk yang mesti diseduh, misalnya, sebagai kopi segera atau koko. Sangat mudah untuk menyediakan minuman - tuangkan 200 ml air panas di atas dua sudu teh serbuk (anda boleh menggantinya dengan susu skim). Gaul rata dengan sudu atau shaker. Minumannya juga sangat sedap - menyerupai cappuccino dengan aroma kayu manis.

Atas cadangan doktor, saya minum minuman ini sepanjang tahun mengikut kursus individu. Selama 30 hari berterusan setiap malam sebelum tidur, selepas rehat seminggu, sekali lagi selama 30 hari. Dan dalam bulatan sepanjang tahun. Selepas menjalani kursus setiap bulan, saya mengunjungi pakar pemakanan. Saya memulakan sebuah majalah di mana saya melihat perubahan berat badan dan kesihatan saya.

Setelah menggunakan Bentolit - hasil dan pencapaian saya

Setelah bulan pertama dan kedua mengambil Bentolit, berat badan telah menurun sebanyak 30 kg. Selepas 6 bulan - berat saya kurang 45 kg, dan pada akhir kursus tahunan - tolak 60 kg! Pada masa yang sama, saya makan seperti biasa, pergi ke kecergasan dua kali seminggu (satu pelajaran berlangsung 40 minit). Saya tidak pernah melihat kesan sampingan atau reaksi negatif lain dari pengambilan Bentolit. Keadaan kesihatannya sangat baik - secara lahiriah saya telah berubah tanpa dapat dikenali. Tepat ketika saya menurunkan berat badan, ada satu malam lulusan lyceum tempat saya belajar. Tidak ada yang mengenali saya dengan segera, dan kemudian semua orang terkejut. Sepanjang petang mereka hanya bercakap tentang saya.

Dua tahun yang lalu, di sebuah kompleks sukan tempat saya bersenam, saya bertemu dengan seorang lelaki yang kini menjadi suami saya. Di tempat kerja, dia mendapat promosi yang ditunggu-tunggu. Ini adalah bagaimana minuman pelangsing Bentolit sederhana telah mengubah hidup saya menjadi lebih baik. Sekarang saya menggunakannya dalam kursus mingguan sebulan sekali untuk mengekalkan angka langsing. Mengesyorkan!