Minuman pelangsing berdasarkan tanah liat bentonit

Bentolit di Kota Bharu Malaysia

Minum Bentolit
RM 179RM 358
4.416

Untuk memesan Bentolit

Potongan harga -50%

Bentolit adalah minuman penurunan berat badan cepat berdasarkan tanah liat bentonit. Harga produk asal RM 179 tanpa diskaun. Penghantaran - Malaysia, pembayaran untuk penghantaran setelah menerima bungkusan dari kurier atau melalui pos.

Sekiranya anda ingin memesan minuman dengan penghantaran di Kota Bharu:

  • melalui laman web rasmi anda perlu memasukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan
  • tunggu maklum balas - pada jam berikutnya pengurus akan menghubungi anda dan memberi anda nasihat penuh mengenai pesanan dan penghantaran
  • Nyatakan alamat dan tarikh penghantaran, kos penuh bungkusan

Perhatikan! Ada tawaran istimewa "DISKAUN -50%" - ada masa untuk membuat pesanan untuk promosi.

Cara membeli di Kota Bharu Bentolit

Sekarang semua orang dapat menurunkan berat badan tanpa menghabiskan latihan dan diet yang berpanjangan, bahkan mereka yang sebelumnya memiliki sosok langsing dengan usaha yang paling sukar. Ikuti inovasi dalam bidang pemakanan - minuman pelangsing cepat berdasarkan tanah liat bentonit!

Bentolit adalah kaedah penurunan berat badan yang berkesan untuk wanita dan lelaki. Meningkatkan metabolisme, menyembuhkan seluruh badan. Minumannya senang disediakan, senang diminum, dan mempunyai rasa yang enak (cappuccino dengan aroma kayu manis). Harga di Malaysia tidak termasuk diskaun dan kos penghantaran RM 179. Menerima dan membayar pesanan melalui pos. Kos penghantaran bungkusan melalui pos atau kurier mungkin berbeza bergantung pada kota penerimaan.

Kami menarik perhatian anda, hanya hari ini DISKAUN -50%. Sah untuk pesanan melalui laman web rasmi. Di laman web, isi borang bagi mereka yang ingin membeli Bentolit untuk promosi

Cara memesan Bentolit dan menerima penghantaran di Kota Bharu:

  • buat pesanan segera dengan harga diskaun - masukkan nama dan nombor telefon anda
  • dalam masa 15 minit pengurus akan memanggil anda untuk mengesahkan pesanan untuk menjelaskan butirannya
  • periksa bungkusan di pejabat pos dan hanya kemudian bayar krim di Kota Bharu

Untuk mengelakkan salah faham, nyatakan data penerimaan bungkusan dengan teliti (Malaysia, Kota Bharu, jalan, rumah, poskod).