Minuman pelangsing berdasarkan tanah liat bentonit

Bentolit di Bario Malaysia

Minum Bentolit
RM 179RM 358
4.416

Untuk memesan Bentolit

Potongan harga -50%

Bentolit adalah minuman penurunan berat badan cepat berdasarkan tanah liat bentonit. Harga produk asal RM 179 tanpa diskaun. Penghantaran - Malaysia, pembayaran hanya setelah menerima bungkusan secara tunai semasa penghantaran melalui pos atau kurier.

Untuk kemungkinan pembelian minuman dengan penghantaran di Bario:

  • melalui laman web rasmi gunakan borang pesanan dan masukkan data pesanan dalam borang pesanan
  • tunggu maklum balas - pengurus akan menghubungi anda sebentar lagi dan memberi anda nasihat penuh mengenai pesanan dan penghantaran
  • Nyatakan alamat dan tarikh penghantaran, kos penuh bungkusan

Perhatikan! Ada tawaran istimewa "DISKAUN -50%" - ada masa untuk membeli dengan harga yang murah.

Cara membeli di Bario Bentolit

Sekarang semua orang dapat menurunkan berat badan tanpa menghabiskan latihan dan diet yang berpanjangan, bahkan mereka yang sebelumnya memiliki sosok langsing dengan usaha yang paling sukar. Ikuti inovasi dalam bidang pemakanan - minuman pelangsing cepat berdasarkan tanah liat bentonit!

Bentolit adalah kaedah penurunan berat badan yang berkesan untuk wanita dan lelaki. Meningkatkan metabolisme, menyembuhkan seluruh badan. Minumannya senang disediakan, senang diminum, dan mempunyai rasa yang enak (cappuccino dengan aroma kayu manis). Harga di Malaysia tidak termasuk diskaun dan kos penghantaran RM 179. Menerima dan anda membayar hanya setelah menerima bungkusan dari kurier atau melalui pos. Kos penghantaran tepat oleh posmen ke alamat anda mungkin berbeza di bandar penerimaan lain.

Kami menarik perhatian anda, hanya hari ini DISKAUN -50%. Sah untuk pesanan melalui laman web rasmi. Di laman web, isi borang jika anda perlu mendapatkan Bentolit untuk promosi

Cara memesan Bentolit dan menerima penghantaran di Bario:

  • masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan - masukkan nama dan nombor telefon anda
  • pengurus kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan untuk menjelaskan butirannya
  • bayar pesanan setelah diterima melalui pos atau melalui kurier di Bario

Untuk mengelakkan salah faham, nyatakan data penerimaan bungkusan dengan teliti (Malaysia, Bario, jalan, rumah, poskod).