Minuman pelangsing berdasarkan tanah liat bentonit

Bentolit di Kota Kinabalu Malaysia

Minum Bentolit
RM 179RM 358
4.416

Untuk memesan Bentolit

Potongan harga -50%

Bentolit adalah minuman penurunan berat badan cepat berdasarkan tanah liat bentonit. Kos produk asal adalah RM 179 tidak termasuk potongan harga. Penghantaran - Malaysia, anda boleh mengambil bungkusan tersebut di pejabat pos atau ia akan dihantar ke rumah anda melalui kurir. Pembayaran setelah menerima di tangan.

Sekiranya anda ingin menerima minuman dengan penghantaran di Kota Kinabalu:

 • melalui laman web rasmi, tinggalkan permintaan di laman web rasmi kami, masukkan nombor telefon dan nama anda dalam borang pesanan
 • tunggu maklum balas - dalam masa terdekat pengurus akan memanggil untuk menjawab semua soalan anda dan mengatur penghantaran ke alamat yang ditunjukkan oleh anda
 • Nyatakan alamat dan tarikh penghantaran, kos penuh bungkusan

Perhatikan! Ada tawaran istimewa "DISKAUN -50%" - ada masa untuk memesan dengan separuh harga.

Cara membeli di Kota Kinabalu Bentolit

Sekarang semua orang dapat menurunkan berat badan tanpa menghabiskan latihan dan diet yang berpanjangan, bahkan mereka yang sebelumnya memiliki sosok langsing dengan usaha yang paling sukar. Ikuti inovasi dalam bidang pemakanan - minuman pelangsing cepat berdasarkan tanah liat bentonit!

Bentolit adalah kaedah penurunan berat badan yang berkesan untuk wanita dan lelaki. Meningkatkan metabolisme, menyembuhkan seluruh badan. Minumannya senang disediakan, senang diminum, dan mempunyai rasa yang enak (cappuccino dengan aroma kayu manis). Harga di Malaysia tidak termasuk diskaun dan kos penghantaran RM 179. Menerima dan apabila anda menerima mesej anda boleh membayar pesanan tersebut. Kos untuk menghantar bungkusan melalui kurier ke alamat yang anda nyatakan mungkin berbeza bergantung pada kota penerimaan.

Kami menarik perhatian anda, hanya hari ini DISKAUN -50%. Sah untuk pesanan melalui laman web rasmi. Di laman web, isi borang Anda boleh mendapatkan Bentolit untuk promosi

Cara memesan Bentolit dan menerima penghantaran di Kota Kinabalu:

 • tinggalkan permintaan di laman web melalui borang pesanan - masukkan nama dan nombor telefon anda
 • pengendali akan memanggil untuk mengesahkan pesanan untuk menjelaskan butirannya
 • terima dan bayar dalam 2-14 hari di Kota Kinabalu

Untuk mengelakkan salah faham, nyatakan data penerimaan bungkusan dengan teliti (Malaysia, Kota Kinabalu, jalan, rumah, poskod).

Ulasan mengenai Bentolit di Kota Kinabalu

 • Rika
  Saya mencuba diet yang berbeza, bersenam. Hasilnya adalah minimum, dengan cepat menambah berat badan. Enam bulan yang lalu saya beralih kepada pakar pemakanan. Setelah mengkaji sejarah saya, doktor mengesyorkan bentolit. Dalam dua bulan saya telah kehilangan 30 kg! Sekarang saya minum bentolit untuk mengekalkan sosok saya sebulan sekali selama seminggu. Beratnya stabil 60 kg - Saya gembira!
  Bentolit