Minuman pelangsing berdasarkan tanah liat bentonit

Bentolit di Long Akah Malaysia

Minum Bentolit
RM 179RM 358
4.416

Untuk memesan Bentolit

Potongan harga -50%

Bentolit adalah minuman penurunan berat badan cepat berdasarkan tanah liat bentonit. Kos produk asal adalah RM 179 tidak termasuk potongan harga. Penghantaran - Malaysia, pembayaran untuk penghantaran setelah menerima bungkusan dari kurier atau melalui pos.

Untuk kemungkinan memesan minuman dengan penghantaran di Long Akah:

  • melalui laman web rasmi, isikan nombor telefon dan nama anda di ruang pesanan, dan klik pesanan dalam borang pesanan
  • tunggu maklum balas - dalam masa satu jam pengurus dari syarikat akan memanggil untuk menjelaskan pesanan dan mengatur penghantaran ke alamat anda
  • Nyatakan alamat dan tarikh penghantaran, kos penuh bungkusan

Perhatikan! Ada tawaran istimewa "DISKAUN -50%" - cepat beli dengan tawaran istimewa.

Cara membeli di Long Akah Bentolit

Sekarang semua orang dapat menurunkan berat badan tanpa menghabiskan latihan dan diet yang berpanjangan, bahkan mereka yang sebelumnya memiliki sosok langsing dengan usaha yang paling sukar. Ikuti inovasi dalam bidang pemakanan - minuman pelangsing cepat berdasarkan tanah liat bentonit!

Bentolit adalah kaedah penurunan berat badan yang berkesan untuk wanita dan lelaki. Meningkatkan metabolisme, menyembuhkan seluruh badan. Minumannya senang disediakan, senang diminum, dan mempunyai rasa yang enak (cappuccino dengan aroma kayu manis). Kos di Malaysia tidak termasuk diskaun dan kos penghantaran RM 179. Resit dan bayar pesanan setelah menerima melalui pos. Kos penghantaran berbeza dari bandar penerima.

Kami menarik perhatian anda, hanya hari ini DISKAUN -50%. Sah untuk pesanan melalui laman web rasmi. Di laman web, masukkan data peribadi anda dalam borang pesanan untuk membeli Bentolit untuk promosi

Cara memesan Bentolit dan menerima penghantaran di Long Akah:

  • Anda meninggalkan permintaan di laman web - nyatakan nama dan nombor telefon anda
  • kami menentukan perincian pesanan melalui telefon untuk menjelaskan perinciannya
  • bayar barang setelah diterima melalui surat di Long Akah

Untuk mengelakkan salah faham, nyatakan data penerimaan bungkusan dengan teliti (Malaysia, Long Akah, jalan, rumah, poskod).