Minuman pelangsing berdasarkan tanah liat bentonit

Bentolit di Long Lellang Malaysia

Minum Bentolit
RM 179RM 358
4.416

Untuk memesan Bentolit

Potongan harga -50%

Bentolit adalah minuman penurunan berat badan cepat berdasarkan tanah liat bentonit. Harga produk asal RM 179 tanpa diskaun. Penghantaran - Malaysia, setelah menerima bungkusan, anda perlu membayar kepada kurir atau melalui pos.

Untuk kemungkinan penerimaan minuman dengan penghantaran di Long Lellang:

  • melalui laman web rasmi menunjukkan nombor telefon dan nama anda dalam borang pesanan dalam borang pesanan
  • tunggu maklum balas - pengurus akan menghubungi anda sebentar lagi untuk menjawab semua soalan dan mengatur penghantaran ke alamat yang anda tentukan
  • Nyatakan alamat dan tarikh penghantaran, kos penuh bungkusan

Perhatikan! Terdapat tawaran istimewa "DISKAUN -50%" - ada masa untuk membeli pada diskaun semasa -50%.

Cara membeli di Long Lellang Bentolit

Sekarang semua orang dapat menurunkan berat badan tanpa menghabiskan latihan dan diet yang berpanjangan, bahkan mereka yang sebelumnya memiliki sosok langsing dengan usaha yang paling sukar. Ikuti inovasi dalam bidang pemakanan - minuman pelangsing cepat berdasarkan tanah liat bentonit!

Bentolit adalah kaedah penurunan berat badan yang berkesan untuk wanita dan lelaki. Meningkatkan metabolisme, menyembuhkan seluruh badan. Minumannya senang disediakan, senang diminum, dan mempunyai rasa yang enak (cappuccino dengan aroma kayu manis). Harga di Malaysia tidak termasuk diskaun dan kos penghantaran RM 179. Menerima dan membayar pesanan melalui pos. Kos untuk penghantaran melalui kurier ke alamat anda mungkin berbeza dengan bandar penerimaan lain.

Kami menarik perhatian anda, hanya hari ini DISKAUN -50%. Sah untuk pesanan melalui laman web rasmi. Di laman web, isi borang untuk berjaya membeli Bentolit untuk promosi

Cara memesan Bentolit dan menerima penghantaran di Long Lellang:

  • isi borang pesanan ringkas di laman web - masukkan nama dan nombor telefon anda
  • dalam masa 15 minit pengurus akan memanggil anda untuk mengesahkan pesanan untuk menjelaskan butirannya
  • Anda menerima pesanan dan membayarnya hanya setelah menerima di Long Lellang

Untuk mengelakkan salah faham, nyatakan dengan jelas data penerimaan bungkusan (Malaysia, Long Lellang, jalan, rumah, poskod)