Minuman pelangsing berdasarkan tanah liat bentonit

Bentolit di Langkawi Malaysia

Minum Bentolit
RM 179RM 358
4.416

Untuk memesan Bentolit

Potongan harga -50%

Bentolit adalah minuman penurunan berat badan cepat berdasarkan tanah liat bentonit. Harga produk asal RM 179 tanpa diskaun. Penghantaran - Malaysia, anda membayar bungkusan hanya setelah menerima barang dari kurier atau melalui pos.

Sekiranya anda ingin mendapatkan minuman dengan penghantaran di Langkawi:

 • melalui laman web rasmi anda perlu memasukkan nombor telefon dan nama anda dalam borang pesanan dalam borang pesanan
 • tunggu maklum balas - dan tidak lama lagi pengurus syarikat akan menghubungi anda dan menjawab soalan anda
 • Nyatakan alamat dan tarikh penghantaran, kos penuh bungkusan

Perhatikan! Ada tawaran istimewa "DISKAUN -50%" - ada masa untuk membeli dengan harga yang rendah.

Cara membeli di Langkawi Bentolit

Sekarang semua orang dapat menurunkan berat badan tanpa menghabiskan latihan dan diet yang berpanjangan, bahkan mereka yang sebelumnya memiliki sosok langsing dengan usaha yang paling sukar. Ikuti inovasi dalam bidang pemakanan - minuman pelangsing cepat berdasarkan tanah liat bentonit!

Bentolit adalah kaedah penurunan berat badan yang berkesan untuk wanita dan lelaki. Meningkatkan metabolisme, menyembuhkan seluruh badan. Minumannya senang disediakan, senang diminum, dan mempunyai rasa yang enak (cappuccino dengan aroma kayu manis). Kos di Malaysia tidak termasuk diskaun dan kos penghantaran RM 179. Menerima dan anda membayar hanya setelah menerima bungkusan dari kurier atau melalui pos. Kos penghantaran melalui kurier ke alamat yang anda nyatakan mungkin berbeza bergantung pada kota penerimaan.

Kami menarik perhatian anda, hanya hari ini DISKAUN -50%. Sah untuk pesanan melalui laman web rasmi. Di laman web, isi borang pesanan Bentolit yang berjaya untuk promosi

Cara memesan Bentolit dan menerima penghantaran di Langkawi:

 • tinggalkan permintaan di laman web kami - masukkan nama dan nombor telefon anda
 • tunggu panggilan pengurus untuk menjelaskan perinciannya
 • buat pesanan dan tunggu penghantaran di Langkawi

Untuk mengelakkan salah faham, nyatakan data penerimaan bungkusan dengan teliti (Malaysia, Langkawi, jalan, rumah, poskod).

Ulasan mengenai Bentolit di Langkawi

 • Sinta
  Bantuan penurunan berat badan yang baik. Selama dua minggu kemasukan, membantu menurunkan berat badan tambahan sebelum perkahwinan. Ia senang diminum - minumannya disediakan dengan cepat, seperti kopi segera biasa. Saya terkejut kerana rasanya tidak menjijikkan, tetapi sebaliknya sangat menyenangkan, dengan rasa cappuccino dan aroma kayu manis yang ringan. Saya tidak kecewa, saya gembira dengan pembelian!
  Bentolit
 • Dewi
  Mengambil bentolit selama sebulan, sekali sehari pada waktu malam. Akibatnya, saya turun 17 kg dalam keadaan normal. Saya lebih gembira dengan hasilnya. Saya kelihatan langsing dan menarik tidak seperti sebelumnya! Minuman disediakan dengan cepat dan sedap. Mengesyorkan.
  Bentolit