Minuman pelangsing berdasarkan tanah liat bentonit

Bentolit di Long Banga Malaysia

Minum Bentolit
RM 179RM 358
4.416

Untuk memesan Bentolit

Potongan harga -50%

Bentolit adalah minuman penurunan berat badan cepat berdasarkan tanah liat bentonit. Kos produk asal RM 179 tidak termasuk diskaun. Penghantaran - Malaysia, anda membayar bungkusan hanya setelah menerima barang dari kurier atau melalui pos.

Bagi mereka yang ingin membeli minuman dengan penghantaran di Long Banga:

  • melalui laman web rasmi dalam borang pesanan, anda mesti menunjukkan nombor telefon dan nama anda dalam borang pesanan
  • tunggu maklum balas - dalam masa satu jam pengurus akan menghubungi anda dan menjawab semua soalan anda
  • Nyatakan alamat dan tarikh penghantaran, kos penuh bungkusan

Perhatikan! Ada tawaran istimewa "DISKAUN -50%" - ada masa untuk memesan dengan potongan harga.

Cara membeli di Long Banga Bentolit

Sekarang semua orang dapat menurunkan berat badan tanpa menghabiskan latihan dan diet yang berpanjangan, bahkan mereka yang sebelumnya memiliki sosok langsing dengan usaha yang paling sukar. Ikuti inovasi dalam bidang pemakanan - minuman pelangsing cepat berdasarkan tanah liat bentonit!

Bentolit adalah kaedah penurunan berat badan yang berkesan untuk wanita dan lelaki. Meningkatkan metabolisme, menyembuhkan seluruh badan. Minumannya senang disediakan, senang diminum, dan mempunyai rasa yang enak (cappuccino dengan aroma kayu manis). Kos di Malaysia tidak termasuk diskaun dan kos penghantaran RM 179. Menerima dan membayar pesanan hanya setelah menerima bungkusan itu. Kos penghantaran berbeza dari bandar penerima.

Kami menarik perhatian anda, hanya hari ini DISKAUN -50%. Sah untuk pesanan melalui laman web rasmi. Di laman web ini, masukkan data peribadi anda dalam borang pesanan untuk memesan Bentolit untuk promosi

Cara memesan Bentolit dan menerima penghantaran di Long Banga:

  • masukkan nama dan nombor telefon anda - masukkan nama dan nombor telefon anda
  • pilih kaedah penghantaran untuk memperjelas perincian
  • pesanan daripada anda! Penghantaran melalui pos atau kurir 1-3 hari di Long Banga

Untuk mengelakkan salah faham, nyatakan data penerimaan bungkusan dengan teliti (Malaysia, Long Banga, jalan, rumah, poskod).