Minuman pelangsing berdasarkan tanah liat bentonit

Bentolit di Lavas Malaysia

Minum Bentolit
RM 179RM 358
4.416

Untuk memesan Bentolit

Potongan harga -50%

Bentolit adalah minuman penurunan berat badan cepat berdasarkan tanah liat bentonit. Kos produk asal adalah RM 179 tidak termasuk potongan harga. Penghantaran - Malaysia, anda boleh mengambil bungkusan tersebut di pejabat pos atau ia akan dihantar ke rumah anda melalui kurir. Pembayaran setelah menerima di tangan.

Untuk membeli minuman dengan penghantaran di Lavas:

  • melalui laman web rasmi, isikan nombor telefon dan nama dalam borang pesanan di laman web
  • tunggu maklum balas - pengurus syarikat akan menghubungi anda dan memberi nasihat mengenai pesanan dan penghantaran
  • Nyatakan alamat dan tarikh penghantaran, kos penuh bungkusan

Perhatikan! Ada tawaran istimewa "DISKAUN -50%" - ada masa untuk membeli dengan separuh harga.

Cara membeli di Lavas Bentolit

Sekarang semua orang dapat menurunkan berat badan tanpa menghabiskan latihan dan diet yang berpanjangan, bahkan mereka yang sebelumnya memiliki sosok langsing dengan usaha yang paling sukar. Ikuti inovasi dalam bidang pemakanan - minuman pelangsing cepat berdasarkan tanah liat bentonit!

Bentolit adalah kaedah penurunan berat badan yang berkesan untuk wanita dan lelaki. Meningkatkan metabolisme, menyembuhkan seluruh badan. Minumannya senang disediakan, senang diminum, dan mempunyai rasa yang enak (cappuccino dengan aroma kayu manis). Harga di Malaysia tidak termasuk diskaun dan kos penghantaran RM 179. Menerima dan apabila anda menerima mesej anda boleh membayar pesanan tersebut. Harga untuk menghantar bungkusan bergantung pada bandar penerimaan.

Kami menarik perhatian anda, hanya hari ini DISKAUN -50%. Sah untuk pesanan melalui laman web rasmi. Di laman web, isi borang bagi mereka yang ingin membeli Bentolit untuk promosi

Cara memesan Bentolit dan menerima penghantaran di Lavas:

  • tinggalkan permintaan di laman web rasmi kami - masukkan nama dan nombor telefon anda
  • tunggu panggilan pengurus untuk menjelaskan butiran
  • pembayaran setelah menerima pesanan di surat di Lavas

Untuk mengelakkan salah faham, nyatakan data penerimaan bungkusan dengan teliti (Malaysia, Lavas, jalan, rumah, poskod).