Minuman pelangsing berdasarkan tanah liat bentonit

Bentolit di Long Seridan Malaysia

Minum Bentolit
RM 179RM 358
4.416

Untuk memesan Bentolit

Potongan harga -50%

Bentolit adalah minuman penurunan berat badan cepat berdasarkan tanah liat bentonit. Harga produk asal RM 179 tanpa diskaun. Penghantaran - Malaysia, setelah menerima bungkusan, anda perlu membayar kepada kurir atau melalui pos.

Untuk kemungkinan memesan minuman dengan penghantaran di Long Seridan:

  • melalui laman web rasmi, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan
  • tunggu maklum balas - dan pengurus syarikat akan menghubungi anda dalam masa 1 jam untuk penghantaran dan konsultasi cepat
  • Nyatakan alamat dan tarikh penghantaran, kos penuh bungkusan

Perhatikan! Ada tawaran istimewa "DISKAUN -50%" - ada masa untuk membeli dengan separuh harga.

Cara membeli di Long Seridan Bentolit

Sekarang semua orang dapat menurunkan berat badan tanpa menghabiskan latihan dan diet yang berpanjangan, bahkan mereka yang sebelumnya memiliki sosok langsing dengan usaha yang paling sukar. Ikuti inovasi dalam bidang pemakanan - minuman pelangsing cepat berdasarkan tanah liat bentonit!

Bentolit adalah kaedah penurunan berat badan yang berkesan untuk wanita dan lelaki. Meningkatkan metabolisme, menyembuhkan seluruh badan. Minumannya senang disediakan, senang diminum, dan mempunyai rasa yang enak (cappuccino dengan aroma kayu manis). Harga di Malaysia tidak termasuk diskaun dan kos penghantaran RM 179. Menerima dan setelah menerima bungkusan anda boleh membayar pesanan tersebut. Harga untuk penghantaran melalui kurir mungkin berbeza-beza bergantung pada jarak ke kota penerimaan.

Kami menarik perhatian anda, hanya hari ini DISKAUN -50%. Sah untuk pesanan melalui laman web rasmi. Di laman web, isi borang jika anda ingin membeli Bentolit untuk promosi

Cara memesan Bentolit dan menerima penghantaran di Long Seridan:

  • tinggalkan permintaan di laman web rasmi kami - masukkan nama dan nombor telefon anda
  • kami menentukan perincian pesanan melalui telefon untuk menjelaskan perinciannya
  • Anda menerima pesanan dan membayarnya hanya setelah menerima di Long Seridan

Untuk mengelakkan salah faham, nyatakan data penerimaan bungkusan dengan teliti (Malaysia, Seridan Panjang, jalan, rumah, poskod).