Minuman pelangsing berdasarkan tanah liat bentonit

Bentolit di Sandakan Malaysia

Minum Bentolit
RM 179RM 358
4.416

Untuk memesan Bentolit

Potongan harga -50%

Bentolit adalah minuman penurunan berat badan cepat berdasarkan tanah liat bentonit. Harga produk asal RM 179 tanpa diskaun. Penghantaran - Malaysia, pembayaran hanya setelah menerima bungkusan secara tunai semasa penghantaran melalui pos atau kurier.

Untuk menerima minuman dengan penghantaran di Sandakan:

  • melalui laman web rasmi masukkan nombor telefon dan nama anda menggunakan borang pesanan dalam borang pesanan
  • tunggu maklum balas - dan pengurus akan menghubungi anda sebentar lagi untuk menjelaskan pesanan dan mengatur penghantaran ke alamat anda
  • Nyatakan alamat dan tarikh penghantaran, kos penuh bungkusan

Perhatikan! Terdapat tawaran istimewa "DISKAUN -50%" - mempunyai masa untuk membeli dengan harga yang lebih rendah.

Cara membeli di Sandakan Bentolit

Sekarang semua orang dapat menurunkan berat badan tanpa menghabiskan latihan dan diet yang berpanjangan, bahkan mereka yang sebelumnya memiliki sosok langsing dengan usaha yang paling sukar. Ikuti inovasi dalam bidang pemakanan - minuman pelangsing cepat berdasarkan tanah liat bentonit!

Bentolit adalah kaedah penurunan berat badan yang berkesan untuk wanita dan lelaki. Meningkatkan metabolisme, menyembuhkan seluruh badan. Minumannya senang disediakan, senang diminum, dan mempunyai rasa yang enak (cappuccino dengan aroma kayu manis). Harga di Malaysia tidak termasuk diskaun dan kos penghantaran RM 179. Anda boleh menerima dan menerima dan membayar barang di pejabat pos atau di kurir yang akan menghantar bungkusan itu. Harga penghantaran bungkusan berbeza dengan bandar penerimaan.

Kami menarik perhatian anda, hanya hari ini DISKAUN -50%. Sah untuk pesanan melalui laman web rasmi. Di laman web, isi borang jika anda perlu mendapatkan Bentolit untuk promosi

Cara memesan Bentolit dan mendapatkan penghantaran di Sandakan:

  • tinggalkan permintaan di laman web melalui borang pesanan - masukkan nama dan nombor telefon anda
  • tunggu panggilan pengurus untuk menjelaskan perinciannya
  • bayar barang semasa penerimaan di Sandakan

Untuk mengelakkan salah faham, nyatakan dengan jelas data penerimaan bungkusan (Malaysia, Sandakan, jalan, rumah, poskod).