Minuman pelangsing berdasarkan tanah liat bentonit

Bentolit di Johor Bahru Malaysia

Minum Bentolit
RM 179RM 358
4.416

Untuk memesan Bentolit

Potongan harga -50%

Bentolit adalah minuman penurunan berat badan cepat berdasarkan tanah liat bentonit. Kos produk asal adalah RM 179 tidak termasuk potongan harga. Penghantaran - Malaysia, pembayaran bungkusan setelah menerima.

Anda boleh membeli minuman dengan penghantaran di Johor Bahru:

  • melalui laman web rasmi, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan
  • tunggu maklum balas - dan dalam masa 1 jam seorang wakil syarikat akan menghubungi telefon anda untuk berunding mengenai pesanan dan pendaftaran permohonan untuk dihantar ke alamat anda
  • Nyatakan alamat dan tarikh penghantaran, kos penuh bungkusan

Perhatikan! Ada tawaran istimewa "DISKAUN -50%" - ada masa untuk membeli dengan harga rasmi.

Cara membeli di Johor Bahru Bentolit

Sekarang semua orang dapat menurunkan berat badan tanpa menghabiskan latihan dan diet yang berpanjangan, bahkan mereka yang sebelumnya memiliki sosok langsing dengan usaha yang paling sukar. Ikuti inovasi dalam bidang pemakanan - minuman pelangsing cepat berdasarkan tanah liat bentonit!

Bentolit adalah kaedah penurunan berat badan yang berkesan untuk wanita dan lelaki. Meningkatkan metabolisme, menyembuhkan seluruh badan. Minumannya senang disediakan, senang diminum, dan mempunyai rasa yang enak (cappuccino dengan aroma kayu manis). Kos di Malaysia tidak termasuk diskaun dan kos penghantaran RM 179. Menerima dan membayar pesanan melalui pos. Kos penghantaran yang tepat bergantung pada bandar penerimaan.

Kami menarik perhatian anda, hanya hari ini DISKAUN -50%. Sah untuk pesanan melalui laman web rasmi. Di laman web, isi borang untuk berjaya membeli Bentolit dengan promosi

Cara memesan Bentolit dan menerima penghantaran di Johor Bahru:

  • tinggalkan permintaan di laman web kami - masukkan nama dan nombor telefon anda
  • dalam masa 15 minit pengurus akan memanggil anda untuk mengesahkan pesanan untuk menjelaskan butirannya
  • membuat pesanan dan menerimanya tepat pada masanya di Johor Bahru

Untuk mengelakkan salah faham, nyatakan data penerimaan bungkusan dengan teliti (Malaysia, Johor Bahru, jalan, rumah, poskod).