Minuman pelangsing berdasarkan tanah liat bentonit

Bentolit di ALOR Setar Malaysia

Minum Bentolit
RM 179RM 358
4.416

Untuk memesan Bentolit

Potongan harga -50%

Bentolit adalah minuman penurunan berat badan cepat berdasarkan tanah liat bentonit. Kos produk asal adalah RM 179 tidak termasuk potongan harga. Penghantaran - Malaysia, pembayaran bungkusan setelah menerima.

Anda boleh memesan minuman dengan penghantaran di ALOR Setar:

  • melalui laman web rasmi dalam borang pesanan, anda mesti menunjukkan nombor telefon dan nama anda dalam borang pesanan
  • tunggu maklum balas - dan wakil syarikat akan menghubungi anda secepat mungkin dan menjawab soalan anda
  • Nyatakan alamat dan tarikh penghantaran, kos penuh bungkusan

Perhatikan! Ada tawaran istimewa "DISKAUN -50%" - ada masa untuk membeli dengan potongan harga.

Cara membeli di ALOR Setar Bentolit

Sekarang semua orang dapat menurunkan berat badan tanpa menghabiskan latihan dan diet yang berpanjangan, bahkan mereka yang sebelumnya memiliki sosok langsing dengan usaha yang paling sukar. Ikuti inovasi dalam bidang pemakanan - minuman pelangsing cepat berdasarkan tanah liat bentonit!

Bentolit adalah kaedah penurunan berat badan yang berkesan untuk wanita dan lelaki. Meningkatkan metabolisme, menyembuhkan seluruh badan. Minumannya senang disediakan, senang diminum, dan mempunyai rasa yang enak (cappuccino dengan aroma kayu manis). Harga di Malaysia tidak termasuk diskaun dan kos penghantaran RM 179. Menerima dan apabila anda menerima mesej anda boleh membayar pesanan tersebut. Harga untuk menghantar bungkusan melalui pos ke alamat yang ditentukan mungkin berbeza di bandar penerimaan yang berbeza.

Kami menarik perhatian anda, hanya hari ini DISKAUN -50%. Sah untuk pesanan melalui laman web rasmi. Di laman web, isi borang untuk berjaya membeli Bentolit dengan promosi

Cara memesan Bentolit dan menerima penghantaran di ALOR Setar:

  • tinggalkan permintaan di laman web melalui borang pesanan - masukkan nama dan nombor telefon anda
  • dalam masa 15 minit pengurus akan memanggil anda untuk mengesahkan pesanan untuk menjelaskan butirannya
  • setelah menerima bungkusan itu, anda membayarnya di ALOR Setar

Untuk mengelakkan salah faham, nyatakan data penerimaan bungkusan dengan teliti (Malaysia, ALOR Setar, jalan, rumah, poskod).